Recenze

Recenze - ringit.cz

6. března 2014 v 20:38 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 750,- Kč

Rychlé doručení a příjemná komunikace!
Jako dárek jsem ke kabelce dostala nádherné nálepky, což mě velmi potěšilo:)
Obrovský výběr kvalitního a značkového zboží za velmi dobré ceny.
Nejvíce jsem si na kabelce zamilovala přední kapsu, jelikož se do ní krásně vejde tablet a mám ho hned po ruce:)
Taška je dost variabilní a hodí se na více druhů příležitostí:)
Kabelka je z velmi kvalitního koženkového materiálu.
V hlavní kapse naleznete dvě klasické menší kapsy, které se hodí třeba na mobil.
e-shop působí velmi pěkně a zboží je rozděleno do přehledných kategorií.
Při nákupu nad 2000 Kč je doprava zdarma!
Tento e-shop naleznete i na Facebooku, kde mají už přes 1.100 fanoušků!
Kromě předních značek jako je Adidas, Nike a puma na této stránce naleznete i velmi oblíbenou značku Converse.

5/5

S e-shopem jsem opravdu moc spokojená a doporučuji ho!:) Kabelka sklidila mnoho chvály, a to i od kamarádky, která na sportovní věci moc není:)

http://www.ringit.cz/

Recenze - sperkymoda.cz

27. února 2014 v 21:07 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 439,- Kč

Velmi rychlé doručení!
Skvělá a bezproblémová komunikace:)
Opravdu velký výběr krásných šperků pro každého.
I když je prstýnek z obecného kovu, tak z něj prst nijak nezelená.
Na e-shopu naleznete mnoho šperků s krystaly Swarovski elements za velmi příznivé ceny!
Stránka působí velmi přehledně a zboží je rozděleno do jednotlivých kategorií.
e-shop připravuje i novou kategorii, a to módní doplňky!
Při nákupu nad 1500,- Kč je doprava zcela zdarma!
V zápatí naleznete i pomůcku, jak si správně změřit velikost prstenu, což může být pro někoho velmi užitečné:)
e-shop má i svou Facebook stránku, kde už je přes 5.600 fanoušků!:)
Šperky jsou k dispozici ve velkém množství barev a stylů. Naleznete zde například:
Náušnice s puzetovým zapínáním a kamínkyNáramek ručně pletený z umělé kůže s krystaly Swarovski elements - NM0029Visací náušnice etno s patinou a uzavíratelnými háčky - NE0095


5/5

S tímto e-shopem jsem velmi spokojená, prsten sklidil velkou chválu a moc se těším na jejich novou sekci s módními doplňky!:)

http://www.sperkymoda.cz/

Recenze - nehtyprofi.cz + Návod na jednoduché vánoční nehty

23. prosince 2013 v 20:59 | °Gabe~Cyrus°

Kulička na zdobení nehtů

Cena: 59,- Kč

Co slibuje?
Ideální pomocník při zdobení akrylových a gelových nehtů při modeláži nehtů.
(2 odlišné velikosti kuliček)

A co na ní říkám já?
Jelikož já nenosím akrylové ani gelové nehty, protože si myslím, že moje přírodní jsou vcelku pěkné a rychle mi rostou, za což jsem velmi ráda:), tak kuličku na zdobení nehtů používám na normální laky a jsem s ní velmi spokojená! Je velmi kvalitní a má pěkný design:) Je to opravdu velký pomocník a určitě ji doporučuji!

Návod na jednoduché vánoční nehty

Recenze - nehtyprofi.cz

30. listopadu 2013 v 9:08 | °Gabe~Cyrus°

1. BalbCare rukavice 1ks (1pár)

Cena: 72,- Kč

Co slibuje?
BalbCare 6v1 obsahuje vyživující látky pro dokonalou péči rukou.
1. Přírodní extrakt ze stromu Hamamelis - má uklidňující a léčivé účinky.
2. Extrakt z Tea tree z Austrálie - obsahuje širokospektrální ochranu proti mykóze, která působí jako silná protiplísňová prevence.
3. Keratin a Vápník - posilňuje a podporuje růst přírodního nehtu. Dodává nehtu krásný vzhled.
4. Polymer R236 - vytvoří na přírodním nehtu exklusivní přilnavací povrch, díky kterému lak na nehty, gel-lak, uv gel a akryl vydrží daleko déle.
5. Alantoin - má hojivé a regenerační účinky. Dopřává pocit svěžesti unavené pokožce na rukou a nohou.
6. Změkčující složka - pro lepší odstranění nehtové kůžičky.

A co na to říkám já?
Sada kromě rukavic obsahuje i profesionální pilník a pomerančové dřívko, což je pro mě velké plus, jelikož se to dá použít i nadále na rozdíl od rukavic, které jsou pouze na jedno použití:) Já osobně tuto sadu můžu na 100% doporučit, protože se mi zdá, že mám teď o dost pevnější nehty, už se mi totiž tolik netřepí! a dokonce mi i rychleji narostly, což mě dost příjemně překvapilo:)

Po aplikaci:

2. Olejíček na nehtovou kůžičku - Jahoda 10 ml

Cena: 39,- Kč

Co slibuje?
Olejíček na nehtovou kůžičku s jemnou jahodovou vůní - to nejlepší pro vaše ruce.
Obsahuje vitamín A, E, C, B1, B5, B7 a minerální oleje.

A co na něj říkám já?
Toto je první olejíček na nehty co jsem kdy vyzkoušela a podle mě je super:) Opravdu nádherně voní a krásně tu kůžičku zjemní, ale je dost mastný a vstřebává se docela pomalu. To je snad jediné mínus co jsem na něm našla, ale i přesto ho doporučuji:)

3. Lak na nehty Bellisima B4 - Rosso e rosa 5 ml

Cena: 20,- Kč

Co slibuje?
Laky jsou velmi kvalitní a na přírodním i prodlouženém nehtu vydrží déle, než běžné laky na nehty, a to i při každodenních činnostech, jako je např. mytí nádobí.

A co na něj říkám já?
Tento lak je podle mě opravdu skvělý! Vydržel mi na nehtech cca 2 týdny, což si u jiných laků můžu nechat jenom zdát. Barva odpovídá obrázkům na e-shopu a má klasický štěteček, s kterým se pěkně pracuje!:) Určitě doporučuji!

Recenze - samolepkynazed.cz

23. listopadu 2013 v 11:50 | °Gabe~Cyrus°
Cena: Podle velikosti (nejmenší: L=60x25cm za 590,- Kč)
Skvělá komunikace!
Velmi rychlé a bezproblémové doručení:)
Výběr z obrovské škály barev a vzorů!
Možnost navrhnout si svou vlastní velikost samolepky.
e-shop vlastní i svou facebook stránku, kde je už přes 42.000 fanoušků!
Jednoduchá aplikace.
Samolepky můžete nalepit nejen na stěnu, ale i na dveře, okna, lednice, skříně, zrcadla, obklady, dlažbu,..
Při objednávce zboží nad 1.200,- Kč doprava zdarma!
Samolepky jsou vyrobeny z kvalitního vinylového materiálu!
Ke každé objednávce obdržíte dárek zdarma.
Stránka je krásně přehledná a pěkně graficky zpracovaná:)

5/5

S tímto e-shopem jsem moc spokojená a doporučuji ho!:)

http://www.samolepkynazed.cz/

Recenze - luxusni-moda.com

29. září 2013 v 13:15 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 392,- Kč

Opravdu rychlé doručení!
e-shop nabízí obrovské množství krásného zboží:)
Stránka má krásný, jednoduchý a přehledný desing
e-shop má i svou Facebook stránku, kde už mají přes 2.100 fanoušků!
Při nákupu nad 3000 Kč je doprava zcela zdarma!
Plavky jsou k dispozici ve velkém množství barev!
Mimo sezónu jdou plavky sehnat za opravdu příznivou cenu!:)
Mají odepínací ramínko kolem krku
Plavky mají velice hezký a elegantní střih!
Jsou z velmi příjemného materiálu!
Plavky mají vycpávky, které jdou vyndat:)

5/5

S tímto e-shopem jsem opravdu moc spokojená a doporučuji ho!:)

http://www.luxusni-moda.com/

Recenze - gelaskiny.cz

23. srpna 2013 v 10:39 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 499,- Kč

Bezproblémové a rychlé doručení!:)
Obrovský výběr moderních a vkusných stylů!
Opravdu originální ochrana proti poškrábaní
Velmi snadná aplikace! Zvládne to snad každý a když se Vám to nepovede, tak se skin dá jednoduše přelepit:)
Možnost navrhnout si svůj vlastní motiv, a tak být ještě víc originální!
e-shop vlastní i svou Facebook stránku, kde je už přes 1.800 fanoušků!
Sice GelaSkiny nejsou vyrobeny pro znovupoužití, ale podle mých zkušeností se dá klidně znovu použít! což beru jako velké plus:)
Na e-shopu nenajdete GelaSkiny pouze na telefony, ale i na jiné zařízení jako např.: iPody, Tablety, Čtečky knih, Lapopy, Netbooky a mnoho dalších.
e-shop má opravdu krásný desing a je velmi přehledný!
Možnost stáhnutí tapety přímo ke svému skinu:)

5/5

S tímto e-shopem jsem velmi spokojená a určitě doporučuji!!

http://www.gelaskiny.cz/

Recenze - shop-darky-kosmetika.cz

2. srpna 2013 v 18:48 | °Gabe~Cyrus°

1. Rtěnka golden lip shine 24 karátů č. 4

Cena: 280,- Kč

Co slibuje?
Rtěnka s obsahem mikroaktivního 24-karátového zlata. Působí proti známkám stárnutí. Rozzáří rty a zároveň je hydratuje. Líčení si po dlouhou dobu uchová dokonalý vzhled.

A co na ní říkám já?
Je to velice krásná a třpytivá rtěnka, která podle mě opravdu rty rozzáří a hydratuje. Vydrží celkem dlouho, ale když budete pít nebo jíst, tak určitě nezapomeňte obnovit:) Krásně voní a má pěkně provedené balení a já tuto rtěnku můžu určitě doporučit!:)

2. Bahenní maska

Cena: 255,- Kč

Co slibuje?
Krémová maska s vůní máty, která odstraňuje mastnotu a nečistoty z pokožky. Zjemňuje kontury a zanechává pokožku vláčnou, čistou a svěží.

A co na ní říkám já?
Tak z tohoto jsem opravdu nadšená!:) Poslední dobou mám totiž problémy s pletí v okolí očí a nosu. Pořád samé pupínky, ale po použití této masky se mi tato oblast vysuší, a tak se rychleji pupínků zbavuji :) Nádherně voní a má skvělou barvu. Prostě paráda!:) Na tuto masku si nedám dopustit a na 100% ji doporučuji!

3. Make-up STAR LIFT č. 1

Cena: 595,- Kč

Co slibuje?
Tekutý make-up s vysokou krycí schopností, velmi jemný, dobře roztíratelný. Je vhodný pro všechny typy pleti.

A co na něj říkám já?
Podle mě je opravdu hodně krycí za což ho moc chválím! opravdu se dobře roztírá a je jemný:) Bohužel podle mě mi nesedí odstín, takže ho dám nejspíš mamce:)

Recenze - Maybelline NY Colorama

22. června 2013 v 20:56 | °Gabe~Cyrus°
70 odstínů laků na nehty,
30 odstínů očních stínů,
18 odstínů očních linek,
6 odstínů lesků na rty,
6 odstínů tvářenek.

Představuji Vám novou řadu od Maybelline NY, která nese název Colorama. Já od této nové řady něco vlastním takže Vám vše ukážu a něco povím:) Snad se Vám článek bude líbit a také si něco pořídíte:)

1. Laky na nehty

Všechny laky jsem vyzkoušela a dokonce jsem je nalakované na nehtech i fotila na mobil, takže kdyby byl nějaký velký zájem tak fotky můžu klidně zveřejnit:) Nejvíce jsem používala ten zlatý! Je opravdu úžasný a moc jsem si ho zamilovala. Dokonce i když píšu tento článek tak ho mám zrovna na nehtech:D Včera jsem byla s kamarádkou ve městě a viděla jsem, že v drogerii Bety na ně mají zrovna slevu (39,- Kč) což je naprosto úžasná cena, protože normálně je seženete cca za 70 Kč, takže si kamarádka hned ten zlatý koupila:) Laky kryjí už po dvou vrstvách, mají skvělý štěteček a na nehtech vydrží týden bez odloupnutí:)

Laky Vám určitě moc doporučuji! Hlavně ten zlatý!:)
Cena: cca 70,- Kč
Množství: 7 ml

2. Oční stíny

Stíny jsou krásně pigmentované, nepráší a hezky se nanáší. Nejvíce jsem si oblíbila odstín č. 605 což jsou vlastně jen krásné zlaté třpytky. K stínům je přiložený i aplikátor, který nejvíce využívám u těch zlatých stínů. Nanáší se tím aplikátorem o hodně lépe než štětečkem:) Růžový používám do koutku oka jako rozjasňovač:) A modré jsem zatím zkoušela jen na mamce, protože sama na modré stíny nemám odvahu:D Snad je časem taky vyzkouším:)

Stíny Vám také doporučuji!:) Nejvíce asi ten zlatý a ten růžový na projasnění oka.
Cena: cca 50,- Kč

3. Lesky na rty

Lesky obsahují krásné třpytky. Nejvíce se mi líbí ten červený (377) škoda jen, že nemám zuby na to abych mohla nosit takto výrazné lesky :( Červená barva totiž hodně zvýrazňuje a to nechci:D Nejvíc asi používám ten Nude, který vypadá přirozeně, ale moc dlouho nevydrží. Přeci jen je to lesk a nemůžu čekat žádnou extrémní výdrž:D Růžový je také moc pěkný. Takový letní, což se teď určitě hodí! Lesky mají klasický aplikátor a strašně krásně voní:)

Cena: cca 60,- Kč
Množství: 5ml

4. Tvářenka

Tato tvářenka má strašně krásnou a jemnou letní barvu spíš takovou broskvovou:) Tvářenka obsahuje velmi slabounký zlatý shimmer, což se mi na ní moc líbí. Je opravdu moc jemná a na obličeji mi vydrží celý den!:)

Cena: cca 80,- Kč


Tak a toto je vše co zatím od řady colorama vlastním:) Brzy se mi má sbírka určitě rozroste:D Už mám totiž vyhlídnutých pár laků na nehty:)

Celkové hodnocení této řady:

5/5

Dávám ji plný počet bodů!:) Tato řada se Maybelline opravdu moc povedla!

Recenze - Řasenka L’Oréal Paris

22. června 2013 v 19:17 | °Gabe~Cyrus°
Řasenka False lash wings od L'Oréal Paris
Cena: 399,- Kč
Množství: 7 ml

Opravdu skvělý a hustý kartáček, který pěkně oddělí a prodlouží řasy!
Stříbrné balení, které dodává luxusní dojem:)
Řasenka se nedrolí a neopadává.
Kartáček je úžasný pro nalíčení řas u vnějšího koutku.
Řasenka vydrží celý den!
Neslepuje řasy:)

5/5

Tuto řasenku Vám určitě doporučuji!:) Sice není nejlevnější, ale na 100% stojí za to!

Oficiální video (CZ):

Recenze - 4home.cz

2. června 2013 v 14:10 | °Gabe~Cyrus°
1. Ultrazvukový zubní kartáček
Cena: 999,- Kč

Kartáček díky vysokofrekvenčním vibracím po celé ploše zubu odstraňuje odolný plak cíleněji a efektivněji než běžné zubní kartáčky!
Balení obsahuje sedm nástavců = 4 kartáčky a 3 speciální nástavce:
1) Mezizubní kartáček.
2) Nástavec k masáži dásní.
3) Nástavec k čištění jazyka.
Kartáček má v sobě ekologický NiMH akumulátor s dobou provozu až 60 minut!
Po 2 minutách se přístroj cca. na 3 vteřiny vypne a znovu se spustí. A po pěti cyklech časovače se přistroj automaticky vypne.
Štětinky nástavců jsou velice příjemné a jemné:)
Kartáček je vybaven voděodolnou násadkou, a proto ho můžeme bez rizika používat v koupelně.
Kartáček má tři stupně čištění:
1) High (kontrolka svítí červeně)
2) Low (kontrolka svítí zeleně)
3) Massage ( kontrolka svítí oranžově)
Krabice obsahuje také šrouby, kterými můžete nabíječku připevnit ke stěně!:)

2. Bavlněné povlečení Slunečnice
Cena: 899,- Kč/fr. postel (499,- Kč/jednolůžko)

Povlečení přišlo hezky a šetrně zabalené:
Zapínání na knoflíčky.
Velmi příjemný materiál (100% bavlna)
Krásně rozzáří celý pokoj!:)
Povlečení má moc pěkný vzorek slunečnic:

5/5

Tento e-shop určitě na 100% doporučuji!!:)

http://www.4home.cz/

Recenze - zabavnatricka.cz

4. května 2013 v 16:20 | °Gabe~Cyrus°
Unisex tričko - zaručeně hubnoucíPánské tričko - proč kupovat oblek ?
Cena: 399,-Kč/ks

Skvělá komunikace:)
Rychlé doručení a trička byly pěkně zabalené:)
Při koupi třech triček dostanete jedno zdarma!
Trička jsou z velmi příjemného materiálu (100% bavlna)
web nabízí trička s krásnými a originálními potisky!
Stránka je pěkně přehledná a hezky graficky zpracovaná
V menu najdete kategorie, které jsou dělené podle pohlaví
e-shop má i svou facebook stránku, kde mají přes 1.300 fanoušků!
Při objednávce zboží nad 1.500,- Kč doprava zdarma!
Když si zboží objednáte do 14:00 tak Vám ho odešlou ještě ten den!
Najdete zde například trička s těmito potisky:
Unisex tričko - GANGNAM STYLEUnisex tričko - Už mi bylo i líp...


5/5

S e-shopem jsem moc spokojená a určitě ho doporučuji!:)

http://www.zabavnatricka.cz/

Recenze - piercingate.cz

29. dubna 2013 v 18:23 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 79,- Kč a 169,- Kč

Bezproblémové a opravdu rychlé doručení!:)
Velmi příjemná domluva
Fake Piercingy jsou z kvalitního materiálu (chirurgická ocel)
Pěkně na uchu drží!:)
Piercingy byly pěkně a šetrně zabalené!
Stříbrný piercing je opravdu malý, ale v uchu vypadá moc hezky a decentně:)
e-shop má i svou facebook stránku, kde mají již přes 7.500 fanoušků!!:)
Při objednávce nad 500,- Kč je doprava zcela zdarma!
Web nabízí krásné šperky za opravdu skvělé ceny!
Stránka má krásný design a je opravdu skvěle přehledná!
Najdete zde například tyto krásné náušnice:
Náušnice stříbrné - srdíčka NAU00604Náušnice stříbrné - kolečka NAU00603Náušnice stříbrné - čtverečky NAU00602Náušnice stříbrné - hvězdičky NAU00601

5/5

Tento e-shop určitě doporučuji!:)

http://www.piercingate.cz/

Recenze - belisi.cz

29. dubna 2013 v 18:19 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 249,-Kč/ks

Doručení bylo bez problému!:)
Při koupi 3 a více šátků doprava zdarma!
Šátky jsou z velmi příjemného materiálu (100 % polyester)
Každý šátek má své originální jméno!:)
Šátky byly hezky a šetrně zabalené
web nabízí opravdu velký výběr kvalitních a pěkných šátků za skvělé ceny!
Stránka je pěkně graficky provedená a přehledná.
e-shop nabízí opravdu originální a krásné vzorky šátků
Vlevo v menu dokonce najdete rozdělení šátků podle barev!
e-shop vlastní i svou facebook stránku, kde mají už přes 1.000 fanoušků:)
Najdete zde například tyto nádherné šátky:
Šátek JessicaŠátek MarilynŠátek Kylie

5/5

S tímto e-shopem jsem moc spokojená a určitě ho doporučuji!:)

http://www.belisi.cz/

Recenze - usafashion.cz

13. dubna 2013 v 13:54 | °Gabe~Cyrus°
Cena: zlevněná na cca 500,- Kč

Bezproblémové a rychlé doručení!:)
Opět velmi příjemná domluva
Kabelka je opravdu ze skvělého materiálu! Je taková velmi bytelná!:)
Kabelka je obrovská, a tak se tam vleze opravdu hodně věcí!
Moc se mi líbí design kabelky:
Kabelka byla pěkně a šetrně zabalená!:)
e-shop nabízí velké množství značkového a luxusního zboží za opravdu úžasné ceny!:)
Stránka je krásně přehledná a vlevo najdete opravdu dlouhé menu kde je množství luxusních značek, které třeba v českých obchodech jen tak neseženete!:)
e-shop má i svou facebook stránku kam se můžete přidat! Mají už přes 1.500 fanoušků!:)
v menu najdete i rubriku "Šílená nabídka" kde najdete zboží za opravdu skvělé ceny!
e-shop nabízí spoustu dalších krásných kabelek. Jako jsou například tyto:


5/5

S tímto e-shopem jsem opět opravdu velmi spokojená a na 100% doporučuji!!:)

http://www.usafashion.cz/

Akční letáky na zlateslevy.cz

29. března 2013 v 13:50 | °Gabe~Cyrus°

Slyšeli jste už o této skvělé novince na portálu ZlatéSlevy? :)

Slevový agregátor http://www.zlateslevy.cz/ kde najdete všechny slevy na jednom místě, protože zobrazuje veškeré nabídky různých slevových portálů obsahuje sekci s nabídkami akčních letáků, které najdete přímo na tomto odkazu: http://www.zlateslevy.cz/letaky/. Máte zde možnost listovat jednotlivými letáky všech možných supermarketů a sledovat i aktuální akční nabídky prodejen například s módou.

Můžete zde najít například tyto opravdu známé značky:
Supermarkety:
..a mnoho dalších supermarketů!!

Najdete zde také známé značky oblečení a obuvi:
Vše na jednom místě v opravdu velké kvalitě rozlišení!:)

Hlavní cíl této sekce: Hlavním cílem je především to, aby si lidé zvykli prohlížet letáky online a zamezili tak zbytečnému plýtvání papírem!!:)

Já osobně si myslím, že je to opravdu skvělý nápad!:) Vždy jsem hledala na internetu nějaké letáky na různých stránkách, ale teď to můžeme mít všechno pohromadě:) Jsem z tohoto opravdu moc nadšená!:)

A co si o tom myslíte vy? Vyjádřete se dole v komentářích!:)

Recenze - yourshirts.cz

24. března 2013 v 9:38 | °Gabe~Cyrus°
+

Opravdu milá a příjemná domluva!:)
Balík byl doručen v naprostém pořádku:)
Jelikož s doručením byl trošku problém tak jsem dostala navíc dvě náhodná trička, za které jsem moc ráda!
Ke každému tričku byl přibalený papírek s instrukcemi jak tričko prát,...
Trička mají opravdu kvalitní potisky!
Většina triček ve třídě sklidily velký ohlas!:)
Příjemný materiál triček (100% bavlna)
e-shop nabízí opravdu obrovský výběr triček, takže si určitě vyberete!:)
Stránka je nádherně přehledná, takže se tam krásně vyznáte:)
web nabízí opravdu skvělé zboží za báječné ceny!

5/5

S e-shopem jsem opravdu moc spokojená a určitě ho všem doporučuji!:)

http://yourshirts.cz/

Recenze - morespa.cz

21. března 2013 v 15:18 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 119,- Kč
Velikost: 150 ml

Velmi rychlá a opravdu příjemná domluva!:)
Bezproblémové doručení:)
Krém na ruce obsahuje mimořádně kvalitní minerály z Mrtvého moře, které regenerují buněčnou strukturu pokožky, vyživují ji, hydratují a zjemňují.
Opravdu velice rychle a snadno se vstřebává.
Mě osobně krém nádherně voní!
Krém je úžasně hydratační!:)
Díky zvýšenému množství magnezia pokožce rukou zajišťuje ochranu před škodlivými vnějšími vlivy.
Po nanesení krému jsou ruce krásně jemné a voňavé:)
e-shop nabízí spoustu kategorií, ze kterých máte na výběr opravdu velkou škálu zboží!:)
Web nabízí opravdu mnoho zboží za přijatelné ceny!
Stránka je krásně přehledná:)
Najdete zde i "Tipy na dárky":)
Jako jsou například tyto krásné sety:
Černá PerlaJahodové pokušeníNejjemnější dotek

5/5

S tímto e-shopem jsem velmi spokojená a určitě ho doporučuji!:)

http://morespa.cz/

Recenze - silver.ag

1. března 2013 v 15:00 | °Gabe~Cyrus°
Cena: cca 200,- Kč

Velice rychlá a příjemná domluva:)
Přívěšek byl zabalený v krásné černé krabičce
Jako dárek byla přibalená podložka pod myš, měřič velikosti prstu, slevové kupóny,...:)
Opravdu rychlé doručení
Přívěšek je opravdu drobný, ale má krásné detaily v podobě zelených kamínků.
Přívěšek je z pravého stříbra:)
e-shop nabízí nejen mnoho krásných stříbrných šperků ale i zlaté a diamantové šperky
Jako jsou například tyto opravdu krásné diamantové náušnice:
Náušnice zlaté, diamanty, srdíčkaNáušnice zlaté, diamanty, srdíčkaNáušnice zlaté, diamanty, kruhy
e-shop nabízí krásné šperky za přijatelné ceny!
Stránka je dokonale přehledná:)
e-shop nabízí opravdu velkou škálu šperků

5/5

Tento e-shop se šperky určitě doporučuji!:)

http://www.silver.ag/

Recenze - fashionshop4you.mimishop.cz

15. února 2013 v 17:21 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 199,- Kč

Velmi rychlá a také příjemná domluva!:)
Rychlé doručení
Zboží nebylo nijak poškozeno a bylo doručeno v pořádku:)
Velmi teplý a skvělý materiál!:)
Detail:
Legíny měly velký úspěch ve škole^^ všem se líbily a chtěli vědět kde jsem je koupila což mě velice potěšilo:)
e-shop nabízí opravdu hodně kategorií zboží, takže si určitě vyberete něco co se vám bude líbit:)
e-shop má i facebookové stránky, kde můžete najít různé aktuality, nově přidané zboží,..:)
web nabízí krásné zboží za opravdu skvělé ceny!
e-shop nenabízí jenom legíny, ale i obuv, kabelky, pásky, trička, tepláky, džíny, bundy, saka, kabáty atd.
Třeba tento krásný svetr, který mají dokonce ve třech barvách!
e-shop vám může nabídnout také objednávky z USA a eBAY!
Věci si můžete vybírat i podle výrobce nebo velikosti!:)
V kategoriích můžete také najít sekci "Prodlužování vlasů, příčesky" kde najdete různé CLIP IN vlasy,..
Na webu najdete dokonce CLIP IN z pravých vlasů!:)

5/5

Tento e-shop na 100% doporučuji!!:)

http://fashionshop4you.mimishop.cz/

Recenze - japan-styl.webnode.cz

7. února 2013 v 16:56 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 270,- Kč
Opravdu příjemná a rychlá domluva!:)
Rychlé doručení zboží
Zboží bylo hezky zabalené a doručené v pořádku.
Skvělý materiál šatů:)
Detail:
K šatům jsem jako bonus dostala vzorek "krému" na ucpané póry a oddělovače na prsty na nohou při lakování za což jsem velice ráda:)
e-shop je hezky přehledný a to díky kategoriím, kde najdete všechno zboží pěkně rozděleno:)
Všechny uvedené ceny už jsou konečné, tutíž je v tom započítáno i poštovné:)
web nabízí úžasné zboží za skvělé ceny!
e-shop nabízí spoustu dalšího zboží od japonských a korejských návrhářů za příznivé ceny!
Můžete tu najít i jiné věci než jenom oblečení!
Třeba kosmetiku:
Paleta očních stínu - 88 barev - teplé přírodní odstínyPaleta 15 korektorů

5/5

S e-shopem jsem velmi spokojená, takže ho určitě doporučuji!!:)

http://japan-styl.webnode.cz/

Recenze - bestius.cz

5. února 2013 v 21:39 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 299,- Kč
Velikost: M (pánské)

Opravdu skvělá a rychlá domluva!:)
Skvělý materiál! (100% bavlna)
Pěkně zabalené a doručeno v pořádku:)
Jako bonus bylo ještě jedno triko, za což jsem velmi ráda:)
e-shop je krásně přehledný díky kategoriím, ve kterých si můžete vybírat zboží.
web nabízí velmi kvalitní produkty za srozumitelnou cenu!
Stroj, který tiskne potisk je vhodný pro malosériový tisk triček, zejména s plnobarevnými motivy, fotkami apod.
Stroj obarvuje přímo vlákna trička, takže na triku není tlustá vrstva barvy, která je neprodyšná a člověk se pod ní může potit.
Detail loga:
Firma tiskne originální motivy od grafiků, se kterými má licenční smlouvu.
Výhodou tohoto e-shopu je, že si motiv můžete vybrat na různých barevných podkladech tričekm, mikin nebo tílek.
e-shop nabízi plno kreativních a také zábavných motivů:
Kiwi-Tr-D1dámské tričko s potiskem Sushi žralokOpice-Tr-D1

5/5

Tento e-shop určitě doporučuji;)

http://www.bestius.cz/

Recenze - usafashion.cz

19. ledna 2013 v 16:44 | °Gabe~Cyrus°
Velikost: S (dámská)
Cena: 54$ (cca 1.000,- Kč)
Rychlé doručení:)
Velmi rychlá a přijemná domluva
Úžasný materiál (80% cotton, 15% nylon, 5% spandex)
Luxusní značka svetříku: U.S. POLO ASSN. since 1890
Detail:
Svetřík byl hezky zabalený a doručen v naprostém pořádku:)
e-shop má dobré a přijatelné ceny! Na tak luxusní značky!:)
Úžasná přehlednost stránky!
e-shop nabízí spoustu luxusních a kvalitních značek jako je např: Aeropostale, Bershka, Guess, Lonsdale, Paul Frank, Pepe Jeans, US Polo, Versace,...
Kategorie jsou krásně přehledné!:)
Musím také velmi pochválit vizitku e-shopu! Je z velmi kvalitního materiálu!:) Což je podle mě také velké plus a hodně mě to zaujalo:)
e-shop tento svetřík nabízí dokonce i v podobných variantách:
US Polo svetr dámskýUS Polo svetr dámskýUS Polo svetr dámský
Pouze 1 390,- Kč za jeden těchto svetříků! a na e-shopu jich najdete ještě více!:)

5/5

S tímto e-shopem jsem velmi spokojená a určitě ho doporučuji!:)

http://www.usafashion.cz/

Recenze - pandasperky.cz

19. ledna 2013 v 15:39 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 249,- Kč
Velikost: Univerzální

Pěkně zabalené a doručeno v naprostém pořádku:)
Velmi příjemná domluva
Jako bonus byl připalen krásný červený pytlíček což beru jako velké plus:)
Řetízek je nastavitelný:)
Kdystal Swarovski je opatřen AB efektem, který způsobuje různé vizuální efekty v závislosti na světelných podmínkách.
Řetízek se hodí skoro ke všemu a pro různé příležitosti:)
e-shop nabízí swarovski produkty za úžasné ceny!:)
Úžasná přehlednost stránky!
e-shop nabízí i jiné swarovski produkty.
Nejen Náhrdelníky ale třeba i Prsteny jako jsou např. tyto:
Prsten Rivoli Golden Shadow 12mm (747-1122)Prsten Rivoli Lavender 12mm (747-1122)Prsten Rivoli Peridot 12mm (747-1122)
Pouze 189,- Kč za prstýnek!:)

5/5

Tento internetový obchod na 100% doporučuji!!:)

http://pandasperky.cz/

Recenze - geekshop.cz

12. ledna 2013 v 13:00 | °Gabe~Cyrus°
Cena: 399 Kč,-
Velikost: S (dámské)

Velmi rychlá a také příjemná domluva:)
Žádné problémy s doručením
Příjemný materiál (100% bavlna)
Kvalitní logo Batmana, které je tištěno kvalitní metodou sítotisku zajišťující neseptatelnost a dobrou prodyšnost!:)
Logo není jen tak obyčejné!:) Má totiž takový kásný popraskaný efekt!:)
Detail loga:
Tričko bylo hezky zabalené:)
e-shop má velmi dobré a přijatelné ceny!:)
Skvělá přehlednost stránky!:)
e-shop nabízí široký výběr kvalitních produktů! Nejen trička ale i Mikiny, Placky, Knihy, Hodiny, Hrnky, Ponožky,...
Pouze 699Kč,- za mikinu:)

Žádné zápory jsem nenašla!:) Jsem naprosto spokojená:)

5/5

Tento internetový obchod určitě doporučuji!!:)

http://www.geekshop.cz/

 
 

Reklama